MIE-TECH

ORGANISATIE:

MIEGROUP installatietechniek is een unieke onafhankelijke landelijk erkende installateur.

Wij zijn specialist op het gebied van data-infrastructuren, glasverbindingen en elektrische installaties bij onderwijsinstellingen en bedrijven.

MIEGROUP installatietechniek is landelijk erkend door Sterkin onder nummer REI *6085*.

Visie:

Alles begint met een solide installatie, zonder correcte stroom en data voorziening volgens de NEN normen kan uw organisatie niet functioneren.

Doel:

Ons doel is om op een eerlijke en heldere wijze een ondersteunende verlenging van uw organisatie te zijn, waarbij uw continuiteit onze prioriteit nummer 1 heeft.

Aanpak:

Door met u de zaken in kaart te brengen, als gesprekspartner en als klankbord, in combinatie met onze expertise en communicatie komen we met u tot dé oplossing.Ontzorgen:

Wij begrijpen als geen ander dat uw stroom en datanetwerk op dit moment een van uw eerste zorgen is. Zonder goed werkend stroom- en datanetwerk staat uw gehele organisatie stil.

Organisaties zien hun stroom- en datanetwerk groeien in omvang en complexiteit. Om gebruikers optimaal te ondersteunen moet de facilitaire dienst binnen of buiten uw organisatie flexibel, snel, proactief en accuraat werken.

Voor uw organisatie een uitdaging om daaraan de juiste invulling te geven. Uiteraard is daarbij de afweging tussen kosten en opbrengsten de constante factor. MIEGROUP installatietechniek biedt verschillende mogelijkheden om u hierbij volledig te ondersteunen en te ontzorgen.

Elke organisatie is uniek zo ook onze dienstverlening en service. Ondersteuning variërend van standaard tot maatwerk, met de mogelijkheid van complete of gedeeltelijke uitbesteding op uw locatie. Er is altijd een passende oplossing.

MIEGROUP installatietechniek kan u voorzien van service, advies, levering en keuring op gebied van al uw installatie wensen. Wij zorgen mede door onze 24 uur service dat 7 dagen per week uw installatie probleemloos functioneert. Daarnaast combineren wij uw installatie vraagstukken met onze automatiseringkennis.

Bij oplevering is uw volledige installatie vakkundig volgens VCA en Sterkin veiligheidsnormen gemonteerd.