MIE-IT

ORGANISATIE:

MIEGROUP is een unieke onafhankelijke dienstverlener. Wij zijn een specialist op het gebied van ICT- infrastructuur binnen onderwijsinstellingen en bedrijven. MIEGROUP heeft sinds 2004 een speciale afdeling die de taal van het onderwijs spreekt.

Visie:

Het middel: automatisering moet voor gebruikers laagdrempelig zijn en alle gebruikers binnen uw organisatie moeten altijd: eenvoudig, gemotiveerd en in een veilige omgeving hun werk kunnen doen.

Doel:

Ons doel is om op een eerlijke en heldere wijze een ondersteunende verlenging van uw organisatie te zijn, waarbij uw continuiteit onze prioriteit nummer 1 heeft.

Aanpak:

Door met u de zaken in kaart te brengen, als gesprekspartner en als klankbord, in combinatie met onze expertise en communicatie komen we met u tot dé oplossing.Ontzorgen:

Wij begrijpen als geen ander dat automatisering op dit moment een van uw eerste zorgen is. Zonder goed werkend automatiseringssysteem staat uw gehele organisatie stil.

Organisaties zien hun ICT-omgeving groeien in omvang en complexiteit. Om gebruikers optimaal te ondersteunen moet de ICT-afdeling binnen of buiten uw organisatie flexibel, snel, proactief en accuraat werken.

Voor de ICT-afdeling een uitdaging om daaraan de juiste invulling te geven. Uiteraard is daarbij de afweging tussen kosten en opbrengsten de constante factor. MIEGROUP biedt verschillende mogelijkheden om u hierbij volledig te ondersteunen en te ontzorgen. Elke organisatie is uniek zo ook onze dienstverlening en service.

Ondersteuning variërend van standaard tot maatwerk, met de mogelijkheid van complete of gedeeltelijke uitbesteding zowel op uw locatie als op afstand. Er is altijd een passende oplossing.

MIEGROUP kan u voorzien van service, advies en levering op gebied van al uw automatisering.

Wij zorgen mede door proactief beheer en monitoring van uw hardware dat elk component 24 uur per dag 7 dagen per week probleemloos functioneert. Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur. Hiernaast hebben wij een spoednummer in onze centrale zodat we maximale bereikbaarheid kunnen behalen. Als u een klacht heeft kunt u dit melden via het contact formulier op deze website of per e-mail aan helpdesk@miegroup.nl.

Bij oplevering is de hardware vakkundig volgens VCA en Sterkin veiligheidsnormen gemonteerd. Deze unieke service heeft op vele organisaties al onaangename verrassingen voorkomen.


Klik hier voor teamviewer