Nieuws

Nieuws van de MIEGROUP

Datum 22-11-2018
Einde ondersteuning Windows 7

Op 14 januari 2020 stopt de ondersteuning op Windows 7. Zorg dat je goed voorbereid bent en stap nu over op een modern apparaat met Windows 10 en Office 365. MIEGROUP adviseert je hier graag bij.

Datum 1-10-2018
MIEGROUP opent snelleWiFiwinkel

SnelleWiFiwinkel is dé WiFi-specialist van Nederland. Met een breed assortiment, een uitgebreid team met specialisten én diverse partnerships met fabrikanten bieden wij oplossingen voor alle marktsegmenten. We bieden producten voor thuis en op het werk. Voor iedere situatie of locatie hebben wij een oplossing. Heb je specifieke vragen of wens je een advies op maat, neem dan contact met ons op. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogstaande A-merken, zoals Ruckus Wireless, EnGenius, IgniteNet en Xclaim.

Maak nu kennis met snelleWiFiwinkel en ontvang een Ruckus knuffelhond cadeau
Koop deze week een product van Ruckus en ontvang een gratis Ruckus knuffelhond. Zolang de voorraad strekt.

Maak nu kennis met snelleWiFiwinkel en ontvang 10% kennismakingskorting
Krijg daarnaast 10% kennismakingskorting op alle producten met de code Snellewifi. Deze actie is geldig t/m 8 oktober 2018.Datum 10-9-2018
Nieuwe collega's
Vorige week is Kuner Smaling bij ons gestart als accountmanager binnendienst en Collin Verhoef als stagiair op onze helpdesk. We zijn erg blij met hun komst!
Datum 5-7-2018
MIEGROUP kiest voor Volvo V60 Plug-in Hybrid
Bij MIEGROUP zijn wij continu aan het verduurzamen en vergroenen. Daar hoort ook hybride rijden en een oplaadpunt bij. We hebben gekozen voor een Volvo V60 Plug-in Hybrid en Richard legt uit waarom: “Volvo belooft weliswaar dat zijn V60 Plug-in Hybrid maar 1,8 liter nodig heeft om 100 kilometer te rijden, maar dat is dan wel inclusief een afstand van 50 kilometer die je geheel elektrisch dient af te leggen. Voorin de V60 Plug-in Hybrid ligt de 2,4-liter vijfcilinder D5-motor die 215 pk levert via een zestraps Geartronic-automaat. Er zit op de achteras ook een 70 pk sterke elektromotor die de achterwielen aandrijft. Een accupakket met een capaciteit van 11,2 kWh zorgt voor de voeding, wat de theoretische actieradius van 50 kilometer elektrisch rijden mogelijk maakt. De elektrokracht kan echter ook als hulpje fungeren voor de dieselmotor. Wanneer we zoveel mogelijk elektrisch rijden, komen we tot een gemiddeld verbruik van 1 op 40,1. Best indrukwekkend!”
Datum 29-5-2018
Bas gaat digitaal
www.basgaatdigitaal.nl en www.basteltmee.nl zijn vanaf nu beschikbaar in de cloud. De webbased applicaties bevatten 24 gevarieerde en leuke spelletjes die leerlingen op hun eigen niveau laten werken met taal en rekenen. De vernieuwde applicaties zijn op elke pc met internetverbinding te gebruiken. Kijk voor meer informatie op www.baseducatie.nl.
Datum 24-5-2018
Pas op phisingmails naar aanleiding van AVG!
Deze week heeft iedereen veel mails ontvangen in het kader van de AVG. Een deel van de bedrijven stuurde een informatieve mail waar u verder niks mee hoeft te doen, een ander deel van de bedrijven vraagt expliciet om een actie (meestal toestemming geven voor verdere mailings).

Let op dat u niet overal zomaar toestemming voor geeft. Er zullen namelijk bedrijven zijn die misbruik van de situatie maken. De phisingsmails van tegenwoordig zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Dubbelcheck het en geef geen toestemming aan bedrijven die u niet kent. Bij vragen of twijfels helpt MIEGROUP u graag.

Datum 23-4-2018
ISDN stopt per 1 september 2019
KPN stopt met ISDN. Het ISDN netwerk is verouderd en tegenwoordig zijn er betere en goedkopere oplossingen zoals MIE-VOIP. Maakt u nog gebruik van ISDN? Zorg dan dat u nu stappen onderneemt.

ISDN bestaat sinds de jaren 90. De techniek werd erg populair vanwege de betrouwbare telefoonverbindingen en goede geluidskwaliteit. Inmiddels heeft VoIP (bellen via internet) zich bewezen als gelijkwaardige vervanger. VoIp is flexibeler en goedkoper dan ISDN. Doordat steeds meer bedrijven zijn overgestapt, is het onderhoud aan het ISDN netwerk duur geworden. KPN heeft daarom besloten het ISDN netwerk te vervangen door VoIP.

De voordelen van MIE-VOIP:
  • Lagere kosten
  • Maximale bereikbaarheid
  • Complete controle
  • Nieuwste telefooncentrale
  • Eenvoudig in gebruik
  • Flexibel en schaalbaar

Datum 27-2-2018
Het verschil van de Ruckus Access Points Wegens het toenemende aantal apparaten die men gebruikt en de toenemende behoefte aan een snelle internetverbinding is het leveren van een goede Wi-Fi ervaring belangrijker dan ooit. Dit is echter niet zo eenvoudig. Zeker niet in omgevingen waar veel gelijktijdige gebruikers aanwezig zijn en het Wi-Fi netwerk grote omgevingen moet voorzien van een betrouwbare verbinding. Dit alles brengt veel uitdagingen met zich mee.

De uitdagingen
Een betrouwbaar en stabiel Wi-Fi netwerk is geen eenvoudige opgave. Doordat het Wi-Fi netwerk vaak intensief gebruikt wordt, brengt dit veel uitdagingen met zich mee. Enkele van deze uitdagingen zijn:
- De dichtheid van alle apparaten. Doordat er zoveel apparaten op dezelfde plek en op hetzelfde moment gebruik willen maken van het Wi-Fi netwerk, kan dit zorgen voor een zware belasting op het Wi-Fi netwerk.
- De implementatie van het netwerk. Waar moeten alle access points geplaatst worden om te zorgen voor een optimale verbinding en gemakkelijke bekabeling.
- Alle vereisten van de applicaties die worden gebruikt. Niet elke applicatie is hetzelfde en heeft dezelfde invloed op het netwerk. Zo merkt niemand het als een e-mail iets vertraagd is, maar wanneer men live streamt en de verbinding vastloopt merkt men dit direct. Tegenwoordig wordt dit niet geaccepteerd door de gebruikers.
- De interferentie op het Wi-Fi netwerk. Muren, vloeren, apparaten en zelfs andere Wi-Fi netwerken kunnen zorgen voor interferentie en dus invloed hebben op de kwaliteit van het Wi-Fi signaal.

Ruckus heeft nagedacht over al deze uitdagingen en heeft ze opgelost. Benieuwd hoe? Bekijk onderstaande video.

Datum 1-4-2017
Nieuw bij de Miegroup het MIE concept
Maak kennis met onze MIE concepten voor verschillende productgroepen laat u adviseren op verschillende vlakken en maak gebruik van onze ontzorging.

Datum 21-3-2017
Ruil uw WiFi in voor Ruckus Wireless apparatuur, out with the old in with the new !
Dankzij de verlenging van de Ruckus Wireless Trade-Up aanbieding, kunt u nog langer profiteren van deze promotie.
U kunt nog t/m 28 juli 2017 gebruik maken van deze actie waardoor uw diverse Ruckus access points en controllers
kunt aanschaffen met een aanzienlijke korting.
Voor meer informatie neem contact op met ons verkoop team - > verkoop@miegroup.nl


Datum 15-3-2017
Wij zijn super trots op onze eerste videocase in samenwerking met Alcadis / Ruckus Wireless.

Bekijk hem hier :Link naar publicatie -> Klik hier

Datum 9-3-2017
Windows 10 ondergaat tweede grote verbouwing
Klik hier
Datum 30-1-2017
Vier voorspellingen voor WiFi netwerken in 2017
Klik hier

Datum 29-9-2016
Cate5e- en cat6-netwerkkabels gaan snelheden tot 5Gbit/s ondersteunen
Klik hier

Datum 28-7-2016
Ruckus Wireless introduceert Cloud Wi-Fi platform !

Uw complete wireless netwerk aangestuurd vanuit de cloud, alleen nog acces points op locatie benodigd.
Klik hier -> Ruckus Cloud WiFi