MIE-WIFIMIE-wifi

WiFi die het doet. Altijd en overal. Ruckus Wireless biedt innovatieve Smart WiFi producten voor alle markten: grote bedrijven, het MKB en de consument. Met deze producten vinden we een passende oplossing voor iedere locatie. Daarbij zetten we WiFi-marketing in dat het online bereik van elke ondernemer kan vergroten en inzicht geeft in het gedrag van de doelgroep. De commerciële mogelijkheden zijn draad- én eindeloos.

Altijd een stabiele mobiele verbinding

Ruckus Wireless maakt gebruik van gepatenteerde technologieën waardoor het WiFi-signaal zich automatisch aanpast om een gebruiker optimaal te bedienen. Mobiele apparaten worden, ook bij beweging, voorzien van een stabiele verbinding. Bovendien creëert Ruckus de mogelijkheid om veel gelijktijdige gebruikers per accesspoint te bereiken. Het verlaagt het aantal aansluitpunten en daarmee direct de kosten.

WiFi voor het MKB

MKB-organisaties staan nooit stil en kunnen in omvang flink groeien. Wanneer uw organisatie groter wordt, betekent dit vaak dat er ook meer laptops en andere apparaten worden aangeschaft die voorzien moeten worden van internet. Het Ruckus netwerk groeit zonder probleem met uw organisatie mee. U hoeft zich geen zorgen te maken over desinvestering in de apparatuur. Met Ruckus bent u verzekerd van een uitstekend WiFi-netwerk. Zowel voor uw medewerkers als voor uw gasten. Ruckus biedt de mogelijkheid om dit te scheiden. Daarmee werken uw medewerkers veilig via een afgeschermd WiFi-netwerk, terwijl uw bezoekers een professioneel gastennetwerk gebruiken.

WiFi-marketing: genereer omzet uit je WiFi

Naast snelle, veilige en gebruiksvriendelijke WiFi brengt MIE-WIFI de ondernemer direct in contact met de klant. De inzet van WiFi-marketing vergroot het online bereik, de merkbekendheid en het klantenbestand van uw bedrijf. U kunt advertenties streamen en terwijl bezoekers gratis WiFi gebruiken, verzamelt het systeem relevante persoonlijke gegevens zoals leeftijd, geslacht, specifieke interesses en contactinformatie. Ook geeft het u inzicht in de locatie van klanten zoals looproutes. Automatisch bouwt u een contactenlijst op die u direct en gesegmenteerd kunt benaderen.

Waarom MIE-WIFI?

  • Meest efficiënt dus meest goedkoop
  • Veilig
  • Stabiel
  • Grote capaciteit
  • Perfect bereik