Tango Teach software
Tango Teach Software is ontworpen om het gebruik van digitale onderwijsmiddelen in het klaslokaal te vereenvoudigen. Het staat garant voor gemakkelijk verzamelen, integreren en opslaan van uw media voor soepel gebruik tijdens de les. Lessen en presentaties maken is eenvoudig. U versleept lokale leermiddelen zoals afbeeldingen, foto‘s, video‘s, audiobestanden en PDF-documenten of PowerPointpresentaties naar de Tango-omgeving, waar u uw mediaverzameling opslaat.


Eenvoudig in gebruik

Website kunnen makkelijk vanuit Tango worden gekoppeld en media zoals afbeeldingen en YouTube-filmpjes kunnen worden opgezocht en afgespeeld in de Tango-omgeving. Leselementen kunnen worden gerangschikt, verplaatst en geroteerd via de bekende aanraakgebaren en via één aanraking kunnen video‘s op het volledige scherm worden afgespeeld. Tango is geoptimaliseerd voor gebruik met touch-oplossingen. Dat betekent: geen lastige knoppen, toolbars of mini-menu‘s.


CONTACT

Voor meer informatie of prijsopgave van Tango Teach Software kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling van MIEGROUP op 0228-584888 of via verkoop@MIEGROUP.nl.