PentaClassPentaClass biedt een uniek 360 graden audiosysteem. Het audiosysteem biedt een uitkomst voor docenten met stemproblemen. Het ziet er dynamisch uit en is eenvoudig modulair uit te bouwen. In de basis is de oplossing als geluidssysteem in te zetten. Deze basis is eenvoudig uit te breiden met een bluetoothfunctie, eventueel in combinatie met een stemversterker met een remote control functie. De stemversterker is, met een afmeting van 60x25x13mm en een gewicht van 20 gram, de kleinste microfoon op de markt van klaslokaal audiosystemen. Het is compatible met tablets, laptops en andere devices met bluetooth connectie en eenvoudig in gebruik. Overal in de klas hoor je hetzelfde volume. Docenten die deze audio-oplossing gebruiken ervaren veel meer rust in de klas.

Ook geschikt voor minderhorenden

PentaClass is ook zeer geschikt voor minderhorenden. Zeker in combinatie met de nodige ondersteuningssoftware die beschikbaar is op dit gebied. Daarnaast biedt dit systeem uitkomst voor kinderen met dyslexie. De auditieve verwerking van klanken levert problemen op bij deze kinderen en vaak zijn er problemen met het splitsen van een woord tot klanken of klankgroepen bij het spellen, en het samenvoegen van klanken of klankgroepen tot een woord bij het lezen.

Contact

Voor meer informatie of prijsopgave van PentaClass kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling van MIEGROUP op 0228-584888 of via verkoop@MIEGROUP.nl.