ActivPanel V5 SeriesHet nieuwste ActivPanel van Promethean geeft interactief lesgeven een nieuwe impuls in het scherpste beeld.


Promethean ActivPanel V5 DigibordAangedreven door een revolutionaire, verbeterbare, op Android gebaseerde mini PC, zorgt ActivPanel's unieke design om de apparaten hun mogelijkheden te verbeteren om zo mee te gaan met de tijd van de computertechnologieDuizenden Digitale onderwijsmiddelenMaak verbinding met de continue groeiend wereld van educatieve apps direct vanaf je start scherm.
Snel delen van content via het delen van je mobiele apparaten, of het verbinding van apparaten door middel van bluetooth, zoals musical keyboards, robots en digitale lab sensoren om zo de lessen te kunnen ondersteunen


Elegante schrijf ervaringOntwikkeld met de innovatie "Inglass" technologie, ActivPanel bied een natuurlijke en soepele schrijf ervaring zonder trage of late reacties .
ActivPanel bied een directe whiteboard voor vrije vorm schrijven, converteren naar tekst, palm wissen en opslaan van je digitaal genomen notitieClassflowGeef interactieve, multimedia lessen zowel online als offline met "ClassFlow" Desktop, exclusief gemaakt voor gebruik met Promethean Interactieve Schermen. neem toegang tot multi-user pen en touch gebaseerde leer activiteiten en lessen. stuur interactieve polls en opdrachten naar de leerlingen hun apparaten op een gemakkelijke manier.Specificaties


Scherm Type1234
Display in Inch70" HD75" HD75" 4K86" 4K
Speakers2x Front Speakers2x Front Speakers2x Front Speakers2x Front Speakers
HDMI aansluiting3x (HDMI 1.4)3x (HDMI 1.4)4x (HDMI 2.0)4x (HDMI 2.0)
USB Touch aansluiting3x3x4x4x
VGA aansluiting1x1x1x1x
Compatibiliteit met:
Windows 10
Mac OSX
Linux Ubuntu
Chromebook

ja
ja
ja
ja

ja
ja
ja
ja

ja
ja
ja
ja

ja
ja
ja
ja

Contact

Voor meer informatie of prijsopgave van de Promethean V5 Digiborden, kunt u contact opnemen met de verkoop afdeling van de Miegroup op 0228-584888.