ActivPanel 2018Het nieuwste ActivPanel van Promethean geeft interactief lesgeven een nieuwe impuls in het scherpste beeld.


Promethean ActivPanel 2018 DigibordAangedreven door een revolutionaire, verbeterde, op Android gebaseerde mini PC, zorgt ActivPanel's unieke design voor verbetering van de mogelijkheden van apparaten om zo mee te gaan met de tijd van de computertechnologie.Duizenden Digitale onderwijsmiddelen


Maak verbinding met de continue groeiend wereld van educatieve apps direct vanaf je startscherm. Deel snel content van je mobiele apparaten of maak verbinding maken met apparaten door middel van bluetooth, zoals musical keyboards, robots en digitale lab sensoren om zo de lessen te kunnen ondersteunen.


Elegante schrijf ervaringOntwikkeld met de innovatie "Inglass" technologie biedt ActivPanel een natuurlijke en soepele schrijfervaring zonder trage of late reacties.
ActivPanel biedt een directe whiteboard voor vrije vorm schrijven, converteren naar tekst, palm wissen en opslaan van je digitale notities.ClassflowGeef interactieve, multimedia lessen zowel online als offline met "ClassFlow" Desktop, exclusief gemaakt voor gebruik met Promethean Interactieve Schermen. Maak gebruik van de multi-user pen en touch gebaseerde leeractiviteiten en lessen. Stuur interactieve polls en opdrachten naar het apparaat van de leerlingen.


Specificaties


Product

AP 65 4K(NEW)

AP 70 HD

AP 75 4K(revised)

AP 86 4K

ActivPanel (Box 1 of 2)Touch Tech InGlass InGlass
InGlass InGlass
# Touches 10 10 10 20
# Pens 2 2 2 4
# Erasers 1 1 1 1
Palm Erase
Yes
Yes Yes Yes
Pen and Touch Differentiation Yes Yes

Yes

Yes

Accessory Holder Yes

Yes

Yes

Yes

ActivPanel (Box 2 of 2)

Android

ActivPanel PCfor Android ActivPanel PCfor Android ActivPanel PCfor Android ActivPanel PCfor Android
Form Factor OPS OPS
OPS
OPS
Android OS Android 6.0
Android 6.0 Android 6.0 Android 6.0
Windows PC (OPS) Optional

Optional

Optional

Optional

Software

ActivInspire,
ClassFlow
ActivInspire,
ClassFlow
ActivInspire,
ClassFlow
ActivInspire,
ClassFlow
Saleable SKU

AP6-65A-4K AP6-70A AP6-75A-4K AP6-86A-4K

Contact

Voor meer informatie of prijsopgave van de Promethean ActivPanel 2018, kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling van de Miegroup op 0228-584888.