MIE-LEASE

MIEGROUP introduceert MIE-LEASE

Medewerkers werken beter met goed gereedschap. Voor scholen betekent dat goede digitale leermiddelen en andere ICT hard- en software. Of het nu gaat om nieuwe touchscreens of betere performance van het computernetwerk. Maar scholen kampen regelmatig met budgettaire dilemma’s. Met de snelle ontwikkelingen van de digitale leermiddelen komt uw organisatie voor nieuwe uitdagingen te staan. MIEGROUP helpt met MIE-LEASE.

Touchscreen vanaf 45 euro per maand

Een Promethean ActivPanel Touchscreen 65’’ helemaal compleet inclusief vaste wand montage en full-service. Nu vanaf 45 euro per maand per Touchscreen. Neem contact op voor de voorwaarden en andere Touchscreen opties.Wat is MIE-LEASE?

Zonder grote investering vooraf toch professionele apparatuur inclusief optimale service en zonder bijkomende kosten? Zekerheid is belangrijker dan de behoefte iets te bezitten. Geen zorgen, volledige service, installatie én uitleg en dat voor een overzichtelijk bedrag per maand. MIE-LEASE is een populaire ontwikkeling binnen steeds meer scholen. Met MIE-LEASE kunt u alle soorten apparatuur leasen, inclusief de benodigde software. Niet alleen laptops, PC’s en netwerkcomponenten, maar ook touchscreens of tablets. Wij helpen met het leasen van de eenmalige investering, of kijken verder vooruit naar een meerjarenprogramma om uw automatisering up-to-date te houden. Geef invulling aan actief ICT beheer met een financieel programma voor de ICT lifecycle. Stuur op exploitatie met ruimte voor plezierig werkende ICT voorzieningen.

De voordelen van MIE-LEASE

  • ICT apparatuur is altijd up-to-date
  • Vooraf duidelijk wat u maandelijks betaalt
  • Leaseperiode afgestemd op economische levensduur
  • Budget blijft beschikbaar voor uw organisatie
  • Niets op voorhand betalen
  • Flexibel en schaalbaar
  • Op basis van full service, dus geen enkele zorgen

Contact

Voor meer informatie over MIE-LEASE kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling van de Miegroup op 0228-584888.