MIE-CAM
MIE-CAM

De AXIS Companion Line is dé totaaloplossing voor uw camerabeveiliging. Het omvat betaalbare camera’s, recorders, software en accessoires. Het is eenvoudig in gebruik en snel aan te passen aan veranderende behoeften. Een veilig gevoel voor u en uw medewerkers.

AXIS-producten zijn speciaal ontwikkeld voor het kleinbedrijf. Dag en nacht registreren de camera’s de gebeurtenissen in uw pand en u kunt altijd live meekijken. Het camerasysteem stelt u in staat de bedrijfsruimten en waardevolle spullen te bewaken vanaf de computer in het bedrijf, maar ook thuis of onderweg met uw smartphone of tablet. U kunt direct foto’s en filmpjes maken van wat er op dat moment gebeurt.

Stel zelf uw AXIS Companion systeem samen

Uiteraard wilt u de beste beveiliging voor uw pand, daarom is het mogelijk om zelf uw AXIS systeem volledig samen te stellen. Kies als eerst een gewenste type camera, breidt deze vervolgens uit met meerdere typen, aansluitpunten, opslagcapaciteit en software. Met AXIS Companion kunnen er tot 16 camera’s aan het systeem worden toegevoegd. Uitbreiding hiervan is eenvoudig en betaalbaar.

Waarom MIE-CAM?

  • Een duidelijk en betaalbaar portfolio
  • Professionele AXIS kwaliteit
  • Live meekijken via de app
  • Opname- en opslagcapaciteit