ACTIE: AXIS Camerasysteem

ACTIE: Maak kans op een keramische coating voor uw bedrijfsauto bij aanschaf van een AXIS Camerasysteem!

Uw object veilig én uw bedrijfsauto beschermt!

Bij MIEGROUP hebben we een gave actie: klanten die voor 31 juli 2019 een AXIS Camerasysteem bij ons afnemen en door ons laten installeren, maken kans op een keramische coating voor hun (bedrijfs)auto bij autopoetsbedrijf WeerAlsNieuw.

Over AXIS

De AXIS Companion Line is dé totaaloplossing voor uw beveiliging. Het omvat betaalbare camera’s, recorders, software en accessoires. Eenvoudig en flexibel in gebruik en snel aan te passen aan veranderende behoeften. Een veilig gevoel voor u en uw medewerkers.

AXIS-producten zijn speciaal ontwikkeld voor het kleinbedrijf. Dag en nacht registreren de camera’s gebeurtenissen in uw pand en u kunt live meekijken. Het camerasysteem stelt u in staat de bedrijfsruimten en waardevolle spullen te bewaken vanaf de computer in het bedrijf, maar ook thuis of onderweg met uw smartphone of tablet. U kunt direct foto’s en filmpjes maken van wat er op dat moment gebeurt.

Stel zelf uw AXIS Companion Systeem samen

U kiest het gewenste type camera uit het AXIS-portfolio en breidt deze desgewenst uit met meerdere typen, aansluitpunten, opslagcapaciteit en software. Met AXIS Companion kunnen er tot 16 camera’s aan het systeem worden toegevoegd. Uitbreiding is eenvoudig en betaalbaar.
DE ACTIE

Wanneer u een recorder met minimaal vier camera’s inclusief installatiewerkzaamheden afneemt bij MIEGROUP maakt u automatisch kans op 1x een keramische coating voor een (bedrijfs)auto naar keuze bij autopoetsbedrijf WeerAlsNieuw.

De Keramische Coating

Kenolon Ceramic Shield is een onzichtbare, maar zeer sterke keramische coating. Het biedt jarenlange bescherming tegen bijvoorbeeld wegvervuiling, insectenresten, zure regen, strooizout en Uv-stralen. Het verbetert de hardheid van de lak en verkleint ook de kans op vorming van kleine krasjes. De coating wordt aangebracht op een bijzondere manier, enkel door getrainde en gecertificeerde detailers zoals WeerAlsNieuw.

Over autopoetsbedrijf WeerAlsNieuw

WeerAlsNieuw is het autopoetsbedrijf van muzikant Jeffrey Oud uit Wervershoof. In de jaren 90 werkte hij voor een autopoetsbedrijf waar hij de knepen van het vak heeft geleerd. Na jaren met de wens en het idee rond gelopen te hebben, besloot hij in 2014 zijn eigen bedrijf in deze branche te beginnen.

WeerAlsNieuw is inmiddels uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met drie personeelsleden. Ze zijn in oktober 2017 verhuisd naar een groter pand. Hier kunnen klanten ook gebruik maken van een grote wasbox voor de auto, caravan, camper, bedrijfsbus en sloep. Lees meer op de website.

Deze actie is geldig tot 31 juli 2019.